Cookies & fragtfri levering

Fragtfri levering når der bestilles for minimum 399,- kr. ekskl. moms.

Det er dog muligt at få leveret ordrer under 399,- ekskl. moms ved at betale et ekspeditionstillæg.

Ordrer mellem 250 og 398,- kr. ekskl. moms faktureres et ekspeditionstillæg pålydende 16,- kr. ekskl. moms.  

Ordrer under 249,- kr. ekskl. moms faktureres et ekspeditionstillæg pålydende 56,- kr. ekskl. moms.

Ekspeditionstillæg fremgår både i indkøbskurv og på faktura.   

Blue Office bestræber altid Dag-til-Dag levering.

Cookies:

Blue Office anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på website besøgendes computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik, herunder forbedre brugervenligheden og målrette annoncer. Blue Office Cookies indeholder ikke skadelig kode som f.eks. virus.

Det er selvfølgelig muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: 

Slet cookies på Microsoft Internet Explorer

Slet cookies på Mozilla Firefox Browser

Slet cookies på Google Chrome Browser

Slet cookies på Safari Browser

Sikkerhed:

Blue Office benytter SSL teknologien (Secure Sockets Layer) og opbevarer firma  oplysninger med størst mulig sikkerhed. Firma oplysninger videregives kun i det omfang, der er nødvendigt for samhandlen.

GDPR:

Blue Office opbevarer udelukkende oplysninger som anses nødvendigt for at imødekomme enhver samhandelens købsbehov.

Dine rettigheder efter databeskyttelsesloven

I forbindelse med behandling af dine personoplysninger har du følgende rettigheder:

• Retten til at modtage oplysning om behandling af dine personoplysninger.
• 
Retten til indsigt i dine personoplysninger.
• 
Retten til at få urigtige personoplysninger berigtiget.
• 
Retten til at få dine personoplysninger slettet.
• 
Retten til at gøre indsigelse mod at personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.
• 
Retten til at gøre indsigelse mod automatiske individuelle afgørelser, herunder profilering. 
• 
Retten til at flytte dine personoplysninger (dataportibilitet).

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til vores kundeservice.

Blue Office kan afvise anmodninger der modstrider lovkrav om opbevaringsfristen og for indberetning af regnskabsmæssig bevægelse til Skat.

En oprettet kundekonto behandles med status som enten Aktiv (en kundekonto med regnskabsmæssig bevægelse) eller Inaktiv (en kundekonto uden regnskabsmæssig bevægelse).

Aktive kundekontoer ajourføres løbende og alle data opbevares så længe der er regnskabsmæssig bevægelse på kontoen. I tilfælde af at en aktiv kundekonto er uden regnskabsmæssig bevægelse i 36 sammenhængende måneder ændres kundekontoens status til Inaktiv -  Inaktive kundekontoer uden købsaktivitet i 24 sammenhængende måneder bliver der imod slettet, da disse firmaoplysninger må anses som ikke længere relevant for Blue Office at opbevare.

I henhold til person-data loven må vi kun sende nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale hvis vi har dit samtykke.

Når en kundekonto er tilmeldt modtagelse af nyhedsbrev leveres en gave sammen med næste ordre¹ Man kan tilmelde og framelde sig alle de gange man vil, men man kan kun modtage en gave en gang.

¹Når du køber for minimum 399 kr. ekskl. moms lægger vi en gave i din indkøbskurv.