Ergonomiske Tastaturer

 


Sammenlign produkt (0)


Flexfold keyboard

Flexfold keyboard

Smart og praktisk Flexfold tastatur i damp og vandtæt design. ideelt til f.eks. slagterier og hospitaler. Tastaturet er lavet i fleksibel silikone, som får det til at ligge på sin plads, men som også nemt rulles sammen til at tage med på farten. tasterne er bløde og lette at trykke på. Tastaturet er vaskbart, tåler endda desinfektionsmidler. ..

475,00kr

S-board 840 USB keyboard

S-board 840 USB keyboard

Lækkert ergonomisk tastatur (nordic) uden separate numeriske taster på højre side. Mindre afstand til musen. Det flade design fra BakkerElkhuizen mindsker belastningen på underarmene og har vist sig at være mere komfortable end almindelige standard tastaturer. Håndled holdes i tilpas vinkel under arbejdet og man undgår diverse museskader. Let at tage med på farten..

649,00kr

M-board 870 Bluetooth keyboard

M-board 870 Bluetooth keyboard

Lille, smart kompakt tastatur (nordic) uden separate numeriske taster på højre side. Mindre afstand til musen. Det flade design fra BakkerElkhuizen mindsker belastningen på underarmene og har vist sig at være mere komfortable end almindelige standard tastaturer. Håndled holdes i tilpas vinkel under arbejdet og man undgår diverse museskader. Let at tage med på farten. Yderligere produktdetaljer: Bluetooth 3.0-teknologi (kompatibel med iOS, Android og Windows). Multi-parring: Hurtig skift mellem brug på bærbar, tablet eller smartphone. Ergonomiske: Effektive tastetryk, samt et fladt design der mindsker belastningen på underarmene. Mobil: Kun 2 cm i tykkelse og let i vægt (368g). Kompakt: reducerer rækkeafstand til musen. Sundhed & Sikkerhedsregler: Afstanden mellem tasterne bør være mellem 18 og 20 mm. De alfanumeriske taster på tastaturet bør ligeledes være adskilt fra funktionstasterne. Mørke taster på en lys farvet baggrund gør læsning nemmere og øger produk..

725,00kr

R-GO Split Keyboard

R-GO Split Keyboard

R-Go introducerer det ergonomiske tastatur R-Go Split. Dette kompakte design indeholder alle ergonomiske funktioner for at skabe en naturlig, afslappet position. De to dele kan placeres i en hvilken som helst ønsket position, f.eks. Et standard split keyboard. Den lyse tastetryk sikrer, at minimal muskelspænding er til stede under skrivning...

889,00kr

Viser 1 til 4 af 4 (1 Sider)