Plugins

Hvad er Plugins?

Et plugin er en funktionsudvidelse bestående af forskellige filtyper og koder, der er udviklet af en plugin udbyder. Det betyder at man med en installering og tilpasning af et plugin, får nogle muligheder som standardopsætningen af en henholdsvis WordPress hjemmeside og en WooCommerce webshop ikke indeholder.

   

Men hvilke plugins skal man vælge…
Plugins opdeles i kategorier der tjener forskellige formål, og udvalget i hvert enkelt kategori er lige så bredt som funktionerne er forskellige, hvorfor det ikke er lige gyldigt hvad man vælger. Blue Office har valgt at gøre seks plugins (Responsiv, Kontaktformular, GDPR, Cookies, SSL og AntiSpam) obligatoriske i alle WordPress og WooCommerce pakker, da disse plugins er med til at understøtte en god brugeroplevelse og lovpligtige krav. Nedenunder er der listet nogle af de mest anvendte kategorier og formål:


                        


OBS: Der er ingen løbende udgifter hos os. Du betaler kun for design, udvikling og tilpasning af dit valg af pakke  og eventuelle tilkøb, men nogle plugin udbydere tilbyder betalte versioner af deres plugins  -  vælger man en betalt version af et plugin er betalingen et mellemværende mellem ejer og plugin udbyder   -  det er ikke en del af pakkepriserne.