WooCommerce

Hvad er WooCommerce?

WooCommerce er et webshop system som gør det muligt, at lagerstyre og sælge fysiske eller digitale produkter samt gennemføre sikre betalinger via WordPress. Et fleksibelt system hvor man har 100% kontrol over alle data og som nemt kan udvides efter behov.


Skal Blue Office designe din webshop…
Få skræddersyet en mobilvenlig webshop i WooCommerce eller opdateret layout på nuværende WooCommerce webshop. Blue Office tilbyder fire WooCommerce / E-handel pakker med fokus på digital udvikling indenfor online handel, sikker betaling og brugeroplevelse. Se vores priser herunder eller book et uforpligtende møde via vores kontaktformular.


          OBS: Der er ingen løbende udgifter hos os. Du betaler kun for design, udvikling og tilpasning baseret på dit valg af WooCommerce / E-handel pakke (max. 8 images pr. side) og eventuelle tilkøb. Ved salg af  abonnementer og virtuelle produkter (download) kræves det som minimum at man har et domæne, et webhotel og en betalingsløsning. Og ved salg af fysiske produkter skal man have hele 4 ting ved siden af, og det er et domæne, et webhotel, en logistikløsning og et betalingssystem, hvor Blue Office anbefaler enten Stripe eller PensoPay  som betalingssystem -  begge systemmer har indløsningsaftale og betalingsgateway i én (PensoPay er med dansk support). Udvalget af logistikløsninger afhænger af hvilket setup man er interesseret i, men en komplet fragtløsning anbefales  - Læs mere om en komplet fragtløsning hos SmartSend (dansk support).