WooCommerce

Hvad er WooCommerce?

WooCommerce er et webshop system som gør det muligt, at lagerstyre og sælge fysiske eller digitale produkter samt gennemføre sikre betalinger via WordPress. Et fleksibelt system hvor man har 100% kontrol over alle data og som nemt kan udvides efter behov.


Skal Blue Office designe din webshop…
Få skræddersyet en mobilvenlig webshop i WooCommerce eller opdateret layout på nuværende WooCommerce webshop. Blue Office tilbyder fire WooCommerce pakker som alle giver en flot webshop og efterlader en god brugeroplevelse. Se vores priser herunder eller book et uforpligtende møde via vores kontaktformular.


          OBS: Der er ingen løbende udgifter hos os. Du betaler kun for design, udvikling og tilpasning af webshop baseret på dit valg af WooCommerce pakke (max. 8 images pr. side) og eventuelle tilkøb. Dog er der fire ting, som man skal have ved siden af, og det er et domæne, et webhotel, en logistikløsning og et betalingssystem, hvor Blue Office anbefaler enten Stripe eller PensoPay  som betalingssystem -  begge systemmer har indløsningsaftale og betalingsgateway i én (PensoPay er med dansk support). Udvalget af logistikløsninger afhænger af hvilket setup man som webshop ejer er interesseret i, men en komplet fragtløsning anbefales  - Læs mere om en komplet fragtløsning hos SmartSend (dansk support).