WordPress

Hvad er WordPress?

WordPress er software (i fagsprog kaldet CMS  -  Content Management System), der sørger for at man som hjemmeside ejer nemt kan administrere og tilføje nyt indhold til ens hjemmeside. Samtidigt sørger WordPress også for at besøgende rent faktisk kan se hjemmesiden.

WordPress består både af et backend administrationssystem og en frontend, hvilket er den del som ens hjemmeside besøgende bliver præsenteret for, når der eksempelvis tastes blueoffice.dk

   

Skal Blue Office designe din hjemmeside…
Få skræddersyet en mobilvenlig hjemmeside i WordPress eller opdateret layout på nuværende WordPress hjemmeside. Blue Office tilbyder fire WordPress pakker som alle giver en flot hjemmeside og efterlader en god brugeroplevelse. Se vores priser herunder eller book et uforpligtende møde via vores kontaktformular.


                            OBS: Der er ingen løbende udgifter hos os. Du betaler kun for design, udvikling og tilpasning af hjemmeside baseret på dit valg af WordPress pakke (max. 8 images / video´r pr. side) og eventuelle tilkøb. Dog er der to ting, som man skal have ved siden af, og det er et domæne og et webhotel.