Ekstra tilkøb

Mulighed for tilkøb af ekstra ydelser…

Blue Office tilbyder forskellige muligheder for tilkøb af ekstra ydelser. Se vores pris pakker (max. 8 images / video´r pr. side) herunder eller book et uforpligtende møde via vores kontaktformular.      


Hacking...

Hackere går efter at udnytte sikkerhedshuller til at hacke websites. Hackede websites bruges til at linke til lyssky websites eller til at sende spam mails. Konsekvenserne for den berørte website ejer afhænger af omfanget, men det kan betyde at hosting udbyderen suspenderer ens webhotel konto (ens website vil ikke længe være synlig online) og endnu værre kan det betyde at man bliver blacklistet i Google og andre søgemaskiner.

Forebyggelse af hacking kan hurtig blive lidt af en udfordring for de fleste og rigtig mange udsætter eller nedprioritere det, men det er lige så vigtigt, hvis ikke vigtigere at vedligeholde som det er at markedsføre ens website (for uden vedligeholdelse kan det være svært at markedføre et ikke synligt website og derfor anbefaler Blue Office at man sørger for opdateringer og backups.  

Hvordan man vælger at vedligeholde sit website  -  enten internt eller ved at outsorte opgaverne kan afhænge af forskellige behov og nettet er fyldt med muligheder indenfor serviceaftaler, men der findes ingen gylden løsning og desværre heller ingen garanti, da hackere er utrolig opfindsomme, dog vil opdateringer og backups nedsætte risikoen for hacking.

Blue Office tilbyder tre forskellige WordPress vedligeholdelsesløsninger (alle anbefales til mindre websites med meget få ændringer om året) og et WordPress damagefix som assistance når et website har fået deres webhotel konto suspendret grundet malware.


                                


OBS: websites med løbende ændringer både dagligt og ugeligt bør sørge for minimum ugelige opdateringer og backups  -  Dette er ikke en løsning Blue Office tilbyder.