Månedens Tilbud

Sammenlign produkt (0)


PRF Mouse wireless vertical

PRF Mouse wireless vertical

PRF Mouse Wireless er en ergonomisk lodret mus. Vinklen på musen sikrer en korrekt arm- og håndledsposition og selve formen på musen sikrer, at håndfladen får korrekt kontakt med musen. Yderligere produktdetaljer: Denne mus holdes i en håndtrykkestilling og har fire bekvemt placeret knapper, rullehjul og bredt DPI-interval. OBS: Brug af en traditionel mus kan forårsage smerter og ubehag i skuldre, underarme og håndled  -  en lodret mus som PRF Mouse Wireless kan forhindre disse problemer  -  Det er derfor vigtigt at vælge den rigtige mus. ..

479,00kr 599,00kr

Pilot marker Twin BeGreen 4,0/7,0 sort

Pilot marker Twin BeGreen 4,0/7,0 sort

Permanent universalmarker med 2 spidsbredder. En tynd og en skråt skåret. Hård akrylfiberspids, der gør markeren yderst anvendelig til de flestes behov. Med stort blæk reservoir og fri for giftige opløsningsmidler. Det hurtigttørrende og permanente blæk er vand- og lysægte. Denne Twin Marker er en del af Pilots BeGreen-sortiment, som er fremstillet af genbrugsplast...

19,75kr 24,75kr

2TB fingeraftryk-sikkert Hard Drive USB 3.1

2TB fingeraftryk-sikkert Hard Drive USB 3.1

En fingeraftryk-sikrede harddisk fra Verbatim sikrer virksomhedens fortrolige data. Denne harddisk bruger en kombination af AES 256-bit hardwarekryptering og biometrisk teknologi for fuldstændig informationssikkerhed. AES 256-bit hardwarekryptering krypterer problemfrit alle data på drevet i realtid. Drevet er i overensstemmelse med GDPR krav, da 100 % af drevet er sikkert krypteret. Den indbyggede fingeraftryksgenkendelse giver adgang til op til otte autoriserede brugere og en administrator, der har adgang til enheden gennem en adgangskode. Harddisken gemmer ikke adgangskoder i computerens eller systemets flygtige hukommelse, hvilket sikrer kryptering på højt niveau. Yderligere produktdetaljer: Harddiskens grænseflade er USB 3.1 GEN 1 med USB-C tilslutning til super hurtige dataoverførselshastigheder. Pakken indeholder et USB-C- til USB-A-kabel samt en USB- CTM adapter til tilslutning til en række enheder. Mulighed for at tilslutte til et tv, når et fingeraftryk er r..

1.399,00kr 1.699,00kr

Viser 1 til 3 af 3 (1 Sider)