Blue Office

Funktionelle Webløsninger

Hvad er plugins ?
Et plugin er en funktionsudvidelse bestående af forskellige filtyper og koder, der er udviklet af en plugin udbyder. Det betyder at man med en installering og tilpasning af et plugin, får nogle muligheder som standardopsætningen af en WordPress hjemmeside ikke indeholder. Plugins opdeles i kategorier der tjener forskellige formål, og udvalget i hvert enkelt kategori er lige så bredt som funktionerne er forskellige, hvorfor det ikke er ligegyldigt hvad man vælger.

Blue Office har valgt at gøre otte plugins (Kontaktformular, Captcha, Cookies, Cache, SSL, security login, AntiSpam og Favicon) obligatoriske i WordPress og WooCommerce basic pakker, da de er med til at understøtte en god brugeroplevelse og lovpligtige krav. Nedenunder er der listet nogle af de mest anvendte pluginkategorier og -formål:
 
plugins
plugins
plugins
Brug for nye funktioner eller blot en funktionsudvidelse kan Blue Office være behjælpelig med programmering og tilpasning i filer, database eller plugins, herunder integrationer og konfigurationer af on-site SEO,  bookingsystemer, abonnement platforme & beregningsformularer m.m.  Funktionelle løsninger afregnes med 899,- kr. inkl. moms pr. påbegyndt time. Book et møde via vores kontaktformular.