Blue Office

Sikkerhed

Hackere går efter at udnytte sikkerhedshuller til at hacke websites. Hackede websites bruges til at linke til lyssky websites eller til at sende spam mails. Konsekvenserne for den berørte website ejer afhænger af omfanget af spam og malware, men det kan betyde at hosting udbyderen suspenderer ens webhotel konto (ens website vil ikke længe være synlig online) og endnu værre kan det betyde at man bliver blacklistet i Google og andre søgemaskiner.
Forebyggelse af hacking kan hurtig blive lidt af en udfordring for de fleste og rigtig mange udsætter eller nedprioritere det, men det er lige så vigtigt, hvis ikke vigtigere at vedligeholde som det er at markedsføre ens website (for uden vedligeholdelse kan det være svært at markedføre et ikke synligt website og derfor anbefaler Blue Office at man sørger for opdateringer og backups.  
Hvordan man vælger at vedligeholde sit website  –  enten internt eller ved at outsorte opgaverne kan afhænge af forskellige behov og nettet er fyldt med muligheder indenfor serviceaftaler med løbende fokus på sikkerhed, men der findes ingen gylden løsning og desværre heller ingen garanti, da hackere er utrolig opfindsomme, dog vil opdateringer og backups nedsætte risikoen for hacking. 
Blue Office tilbyder vejledning og rådgivning omkring vedligeholdelse, opdatering og backups samt assistance når et website har fået deres webhotel konto suspenderet grundet malware.
online sikkerhed